TANDEMHOPP

Välkommen till Skydive Syd – Skånes fallskärmscenter, beläget i Eslöv med enastående utsikt över Skånes förtrollande landsbygd och västkust. I över fyrtio år har vi varit pionjärer inom fallskärmshoppning i Skåne och kan stolt säga att vi är de ledande experterna på tandemhopp i Skåne.

Vårt team består av samspelta fallskärmshoppare som har utvecklat sin expertis genom år av intensiv träning. Tack vare våra kunniga piloter och vår toppmoderna Cessna 208B Grand Caravan, utrustad med en ny Blackhawk Aerospace turbinmotor – det snabbaste flygplanet för fallskärmshoppning i Sverige – erbjuder vi allt från sporthoppning till tandemhopp och professionella uppvisningar. Våra hoppare är erkända tävlingsvinnare på både nationell och internationell nivå, vilket garanterar en högklassig upplevelse.

Hos oss kan du hoppa tandem och njuta av den adrenalinfyllda känslan samtidigt som du tar in den magnifika utsikten över Skånes landskap. Vi är passionerade om att introducera nya äventyrssökare till vår spännande sport och strävar efter att ge dig och ditt sällskap den mest minnesvärda äventyrsupplevelsen.

Från vår centrala plats i Eslöv är vi lättillgängliga med endast 20 minuter från Malmö, 15 minuter från Lund, 45 minuter från Helsingborg och mindre än 1 timme från Köpenhamn och Ystad. Upplev det bästa av fallskärmshoppning i Skåne med oss på Skydive Syd!

Kom och hoppa fallskärm hos oss i Eslöv

Vilka är vi?

Vi som hoppar med dig är ett synkat team som formats över många år tillsammans i luften. Vi drivs av att visa nya människor vår fantastiska sport och att kunna ge den bästa möjliga upplevelse för dig och ditt sällskap!

Läs våra recensioner på Google här

Följ oss på sociala medier för att hålla er uppdaterade på våra event och öppettider!

 

Information

OBS! Endast tandemhopp köpta här hos oss utförs i Eslöv, vi har inget samarbete med företag som säljer upplevelser.

Öppettider

Måndag – Fredag: Kontakta oss!
Lördag – Söndag: 09:00 – 17:00

Våra öppettider är väderberoende men i stora drag hoppar vi under säsongen varje helg och en vardag i veckan. Säsongen brukar vara mellan April och November.

För att få aktuell information, kontakta oss eller håll dig uppdaterad på våra sociala medier!

Såhär går ett tandemhopp till!

Efter att du köpt ditt hopp eller presentkort kommer du få information via mail från din bokningskontakt. Så fort du är redo för ditt livs upplevelse kontaktar du oss och vi bokar in dig!

Förberedelser och säkerhet först

När du kommer till vår fallskärmsklubb anmäler du dig imanifestet och blir introducerad till din instruktör (och fotograf). Instruktören kommer först att gå igenom allt du behöver veta inför ditt hopp och se till att du känner dig trygg och bekväm. Du får sedan en sele att ha på dig och hjälm och gogglar. Då landning oftast sker på sätet har vi overaller som ni kan låna.

Uppe i luften

Inom kort är det dags att stiga ombord på flygplanet, vår moderna Grand Caravan med den kraftiga Blackhawk motorn från 2020. Under den fina flygningen upp till uthoppshöjden – runt 4000 meter, är du och din instruktör fästa samman i en särskild sele. 

Frifallet

När lampan börjar lysa rött är det dags att ta på sig gogglarna, flygplanet börjar nu närma sig uthoppspunkten. När laman lyser gult öppnas dörren. När det är er tur tar du och din instruktör er ned till dörren och sätter er med benen över kanten. Om du valt film kommer du kunna se fotografen hänga utanför flygplanet. Instruktören kruffar ifrån flygplanet och du får antligen känna den fantastiska känslan av fritt fall. Det fria fallet varar i upp till 60 sekunder!

Den lugna nedstigningen

När fallskärmen öppnats kommer du kunna prata med din instruktör igen, fallskärmsflygningen är lugn och utsikten är magisk. Ni landar på gräset framför hangarerna och kan hälsa på era kära med ett stort leende på läpparna!

Vill du uppleva spänningen och adrenalinet i ett tandemhopp?
Boka din plats hos oss idag och låt oss ge dig en oförglömlig upplevelse!

Film på hoppet

Om du vill kunna dela med dig av ditt livs upplevelse rekommenderar vi att du köper till filmning av hoppet.

Då kommer ytterligare en hoppare följa med er under hoppet, filmaren kommer ha sin egna fallskärm och filma dig i frifall och vid landning. Du kommer sedan få en redigerad film till din email inom 7 dagar!

Se exempel på hur din film kan se ut här!

Bokning och betalning

Presentkort – Ge bort ett tandemhopp i gåva till någon

Vid beställning av presentkort skickas en orderbekräftelse till den e-mailadess som du har angivit. När betalningen är genomförd kommer en betalningsbekräftelse att skickas till samma mailadress och kort därefter presentkortet.

 

Tandemhopp

Vid beställning av tandemhopp skickas en orderbekräftelse till den e-mailadess som du har angivit och när betalningen är genomförd skickas därefter en betalningsbekräftelse till samma e-mailadess.

 

Lediga tider

I och med våran stora hoppkapacitet (i snitt 250 hopp om dagen) har vi alltid plats och du behöver inte boka in en specifik tid endast ange önskat hoppdatum när du skriver in dina betalningsuppgifter.

Vanliga frågor och svar

Var ligger Skydive Syd?

Skydive Syd ligger centralt i Eslöv i hjärtat av Skåne. Vi hoppar från Sveriges modernaste hoppflygplan, Cessna 208 Grand Caravan, som har plats för upp till 18 hoppare.

Vad kostar ett tandemhopp?

Ett tandemhopp kostar 3 395 kr för vuxna. För barn mellan 12-18 år kostar det just nu 2 990 kr.

Hur bokar jag ett hopp?

För att boka ett hopp behöver du lämna följande information:

  • Hopparens namn
  • Hopparens vikt och längd (ungefär)
  • Ditt telefonnummer

Köp ditt hopp här!

Kan jag köpa ett presentkort?

Ja, du kan köpa presentkort här på Skydive Syds hemsida:
Köp presentkort

Presentkortet är giltigt i 1 år från inköpsdatum. Vi har inga samarbeten med företag som säljer upplevelser. 

Vad ingår i priset?

I priset ingår själva tandemhoppet. Du kan även lägga till filmning av hoppet för 1 350 kr.

Finns det några begränsningar?

Ja, det finns vissa begränsningar:

  • Längd: 140-200 cm*
  • Vikt: Max 100 kg*
  • Ålder: Minst 12 år. Målsman måste närvara om hopparen är under 18 år
  • Hälsa: Du måste vara fullt frisk och nykter

*Är du längre än 2m eller tyngre än 100 kg, kontakta tandemansvarig.

Hur tar jag mig dit?

Följ skyltar till Skydive Syd på Flygfältsvägen 35 i Eslöv. Parkera längst in på flygfältet, inte vid den första hangaren som tillhör flygklubben.

Vad ska jag ta med?

Ta med oömma kläder, gympaskor och ett glatt humör! Du får inte ta med egen kamera, men du kan köpa filmning av hoppet.

Hur länge tar det?

Räkna med att ditt besök tar cirka 1-2 timmar från att du kommer tills du är klar.

Hoppas detta svarar på dina frågor!
Hör gärna av dig om du har några andra funderingar.

Mindre än 30 minuter från Malmö!

Adress

Eslövs flygfält
241 30 Eslöv

Kontakta oss

Johnny Olsson
+46 705 459 214
johnny@skydivesyd.se

Öppettider

Mån– Fre, 8:00 – 21:00
Lör – Sön, 8:00 – 18:00